OM OS

Hvem er vi?

VOSAFON har eksisteret siden 2016.

Vi er en marketing virksomhed som hovedsagligt arbejder i det skandinaviske marked med optimering af organisationer og virksomheders markedsføring og segmentering af salg, mødebooking og fundraising kampagner.

Vi laver hjemmesider og optimere disse samt dækker alt indenfor socialt medie marketing som opsætning af firmaside og tilknytning af reklame kampagner.

VOSAFON er en del af VOSA GRUPPEN som ejes juridisk af Aagaard Capital.

Markedsføring med god stil

Vi udfører markedsføring via telefonisk, e-mail og personligt opsøgende kontakt indenfor mødebooking, produktsalg og fundraising. Dette er blot nogen af vores ekspertiser.

Vi både optimere og sammensætter hele kampagner og er eksperter i opsætning og optimering af hjemmesider og sociale medier.

Det som gør at VOSAFON er unikke som partner, det er vores grundlæggers citat, som hele virksomheden bag er konstrueret efter: “Behandler man hønen godt, så får man gode æg”

VOSAFON er en af de få selskaber i branchen, som yder løbende uddannelse og udvikling til vores team af ansatte i samarbejde med landets skoler for salg og markedsføring, hvilket gør, at man som kunde kan være sikker på altid optimeret kvalitet.

Så vil jeres virksomhed eller organisation have eliten som sparringspartner til jeres markedsføring, så er de rette hænder her.

– Vi rækker til en hvilken som helst markedsførings opgave!

Vi er professionelle, veluddannet, seriøse, erfarne, målrettet og altid engageret.

Vi levere kvalitet leads til optimering af kampagner og salg af produkter samt yder hjælp til fundraising for ansvarlige virksomheder og organisationer med målrettet fokus på det nordiske marked.

Hvorfor os?

  • Unik ekspertise i faget
  • Uddannelse af samtlige ansatte
  • Mange salg og gensalg
  • Stor erfaring i det nordiske marked
  • Rigtig mange booket kvalitets møder
  • Diskret håndtering af oplysninger
  • Fortroligt partnerskab
  • Lad os tage en samtale om mulighederne

Kontakt os idag Klik her

– VOSAFON er en del af VOSA GRUPPEN