FÅ GRATIS AKTIER PER HENVISTE MEDLEM.

BYG DIN AKTIEPORTEFØLJE UDEN AT RØRE EN FINGER.

DU FÅR OP TIL 25 AKTIER PER MEDLEM.

DIN HENVISTE VEN FÅR OGSÅ OP TIL 25 AKTIER.

DET KALDES GODE VENNER.

DU KAN TJENE UBEGRÆNSET ANTAL AKTIER.

UDBETALING TIL DIN KONTO INDENFOR 7 DAGE.

KOM IGANG IDAG MED AT TJENE GRATIS AKTIER.

Tilbuddet udløber 31.Juli 2020 kl 23.59

Dage
2
5
Timer
2
2
Minutter
4
8
Sekunder
5
6

HVORDAN KOMMER DU IGANG?

Del VOSA med dine venner og byg din aktieportefølje stor!

Inviter dine venner til VOSA og vækst din aktieportefølje uden at røre en finger. Hver gang du henviser en ven til VOSA som bliver betalende medlem, tildeler vi dig og din ven et gratis antal aktier! Når din vens konto er godkendt, og din ven har betalt medlemskab, så vil der blive indsat et tilfældigt antal gratis aktier, på hver jeres investeringskonto.

Du skal være medlem af VOSA for at kunne deltage i henvis en ven programmet. Du kan deltage fra samme sekund, at du er indmeldt i VOSA.

Sådan deltager du i henvis en ven programmet

1) Gå til menuen under “MIT VOSA” > “AFFILIATE OMRÅDE” > ANSØG OM EN KONTO > AFVENT GODKENDELSE. Godkendelse kan tage op 24 timer.

2) Du vil herefter få adgang til en affiliatekonto, hvor du kan følge dine besøgende og hente dine links som du kan dele med alle du møder. Alt spores automatisk.

3) Del herefter dine personlige links med dine venner og sociale medier. Alle betalende medlemmer er gældende. Mere simpelt kan det ikke være, at opbygge en portefølje med aktier uden at røre en finger. Når din ven modtager dit link, spores det automatisk til din konto og bliver personen godkendt til optagelse og melder sig ind i VOSA indenfor 30 dage efter klik på dit link, så modtager i begge et gratis antal aktier på hver jeres investeringskonto hos Firstrade, Saxobank eller Nordnet.

4) Til sidst kan du altid kontrollere din henvisningsstatus. Du kan altid kontakte din personlige konsulent eller servicecenteret for at modtage en opgørelse over dine henvisninger og status på aktuelle henvisninger. Du kan også se alt sammen under din affiliate konto under “MIT VOSA” > “AFFILIATE OMRÅDE” i menuen.

Hvordan vi vælger dine gratis aktier

De gratis aktier er aktier valgt tilfældigt og bestemmes af en algoritme.

Værdien af ​​aktierne kan være alt mellem 2-200 kroner per styk og svinger afhængigt af markedsbevægelser.

Vi vælger blandt alle amerikanske virksomheder som er noteret på enten NASDAQ eller NYSE.

Hvad er mine chancer?

Du har 100% garanteret chance for at få et gratis antal aktier for hver ven, der med succes melder sig ind som betalende medlem i VOSA.

Hvor mange gratis aktier kan jeg samle sammen

Hver godkendt konto kan tjene op til 1.000.000.000 kroner i aktieværdi målt på markedsværdi indeværende opgørelsesdag klokken 12.00 CET. Hvis din samlede værdi af gratis aktier nærmer sig 999.955.000 kroner, stopper du med at modtage gratis aktier og vil få udbetalt resterende henvisningsmidler i kontanter op til de maksimale 1.000.000.000 kroner er opnået. Kontant beløbet vil blive indsat på din investeringskonto.

Skatter

Kontantværdien af ​​de gratis aktier på det tidspunkt du modtog dem, skal indberettes til skat som “Anden indkomst” på din selvangivelse. Eventuelle gevinster eller tab ved salg af aktierne skal indberettes som “Kapitalgevinster eller -tab”. Du kan hente alt den fornødne viden om omkostningsgrundlaget for hver aktiebestand på din børsmæglers hjemmeside under priser.

Eksempel

Du modtager gratis aktier til en værdi af 100 kroner og sælger dem senere for 150 kroner:

Aktiegaven på 100 kroner indberettes som “Anden indkomst.”

Gevinsten 50 kroner indberettes som “Kapitalgevinst.”

Betingelser og vilkår

VOSAs – Henvis en ven program, er kun gyldigt for eksisterende kvalificerede aktive medlemmer af VOSA, der med succes henviser til en ny kvalificeret medlemskonto. Både henviseren og den henviste person er berettiget til gratis aktier.

Den henviste skal åbne den nye medlemskonto gennem et allerede tilknyttet medlem. Det gratis aktietilbud vil være ugyldigt, hvis den henviste ikke afslutter åbningen af ​​kontoen inden for 30 dage. Kvalificerede konti vil modtage det gratis antal aktier inden for 7 dage.

De gratis aktier er aktier valgt tilfældigt og bestemmes af VOSA. Der er cirka 98% chance for, at de gratis aktier har en værdi af 2-10 kroner per styk, cirka 1% chance for, at de gratis aktier har en værdi af 10-20 kroner per styk, og cirka 1% chance for, at de gratis aktier har en værdi af 20-200 kroner per styk. Gratis aktier vælges tilfældigt mellem alle virksomheder noteret på NASDAQ og NYSE, baseret på tilfældighedernes spil. Alle aktier som udvælges, handles på NYSE eller NASDAQs noterede markeder.

Hverken modtagelse af en aktie gennem dette program eller identifikation af en bestemt aktie i kommunikation relateret til dette program udgør en anmodning om sikkerheden eller en anbefaling om at købe, sælge eller besidde aktien. VOSA yder ikke investeringsrådgivning og anbefaler hermed ikke nogen aktier.

Rådfør dig med en revisor eller skatterådgiver om den passende skattebehandling for dette tilbud og eventuelle skattemæssige konsekvenser forbundet med modtagelse af et gratis antal aktier. VOSA påtager sig ikke ansvar for nogen skat relateret til VOSAs – henvis en ven program.

VOSA forbeholder sig retten til at ændre tilbudsbetingelserne eller afslutte tilbuddet til enhver tid uden varsel. De gratis aktier, når de kombineres med den modtagne værdi fra alle andre tilbud udbudt af VOSA i de seneste 5 kalenderår, må ikke overstige 1.000.000.000 kroner per person. Tilbuddet kan ikke overdrages og er ikke gyldigt i forbindelse med andre tilbud og er kun tilgængeligt for EU-bosiddende borgere. Medarbejdere og personer, der på lignende måde er tilknyttet VOSA; medlemmer af deres husstand; og ansatte i enhver værdipapirregulerende virksomhed eller på en reguleret børs er ikke berettiget til at deltage. VOSA kan afvise anmodninger om at tilmelde sig programmet efter eget skøn, også efter en person har tilmeldt sig programmet. Andre begrænsninger kan gælde.

Dette er ikke et tilbud eller opfordring i nogen jurisdiktion, hvor VOSA eller dets partnere ikke er autoriseret til at gennemføre værdipapirtransaktioner.

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte servicecenteret som vil være behjælpelig med svar på alle spørgsmål.

HJÆLP VOSA UD I VERDEN

Når du surfer på vosa.dk godkendes vores gældende GDPR politik og benyttelse af cookies til forbedring af brugeroplevelsen. Læs alt om vores benyttelse af cookies og opbevaring af oplysninger.

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk