Bliv Leverandør

KENDER DU VORES NÆSTE LEVERANDØR?


Hvad tilbydes vores leverandører

Vores leverandører har helt unikke forhold.

Hos os får virksomheden som standard, at vi i samarbejde skrædder-syer det enkelte forhold til hver leverandør, hvilket også er grunden til vores leverandør succes og glæden hos vores fælles kunder.


Vi søger altid nye leverandører

Hos VOSA MALL søger vi altid efter at udvikle os og øge sortimentet af produkter, for at kunne skabe den optimale brugeroplevelse for vores kunder.

Derfor leder vi efter flere leverandører. Om din virksomed er stor eller blot Dig; om den er spændende, kreativ, etableret eller nyopstartet som brand, så handler det i bund og grund om det kan skabe variation i forhold til de brands som allerede er leverandører.

Vi kan tilbyde et samarbejde i form af en kommisionsaftale med hurtig udbetaling og stor sikkerhed for salg samt opmærksomhed om dit produkt markedsført i VOSA MALL.

Kontakt kundeservice for at høre mere!


Standarden for vores leverandører

Vi leverer kun det bedste til vores kunder. Vi sikrer også, at vi arbejder sammen med leverandører, der overholder høje standarder i forbindelse med sociale og miljømæssige forhold hvor produkterne fremstilles.

Vi har et sæt standarder vedrørende arbejdsvilkår for medarbejdere, arbejdspraksis og miljøbelastning, der overvejes, når vi tilføjer en ny leverandør.


Hvordan bliver man leverandør?

Vi søger altid nye leverandører til at udvide vores produktsortiment, samtidig med at vi overholder de standarder for kvalitet og overkommelighed som vores kunder er vant til.

Hvis du er interesseret i at blive leverandør til VOSA MALL, så ansøg om at blive leverandør ved, at kontakte kundeservice.


Kundeservice

Er du i tvivl om hvordan du starter, vilkårene eller har andet på hjertet, så kontakt vores kundeservice, som vil være behjælpelig med besvarelse af alle spørgsmål.

Tak fordi du overvejer et samarbejde med os.

Vi tales,

VOSA MALL

Del med glæde