90 DAGES RETURRET & LIVSTIDS ÆGTHEDSGARANTI

OM RETURRET & ÆGTHEDSGARANTI

Når du handler hos VOSA Mall, giver vi dig 90 dages returret & 100% livstids ægthedsgaranti.

Det kan vi fordi, at alle varer bliver leveret direkte fra producenten eller den registreret importør af det enkelte brand.

Med ethvert produkt købt i VOSA MALL, følger den fornødne dokumentation på ægthed.

Med alle varer følger enten certifikat, serienummer bevis eller anden dokumentation som beviser tilvejebringelse og oprindelse.

Det kan ske at vi modtager et enkelt produkt i sortimentet som ikke er ægte, det kan ske af mange uforklarlige årsager, dog sker det yderst sjældent.

OM 100% LIVSTIDS ÆGTHEDSGARANTI

Skulle der ske det uventet, at du modtager en vare der ikke er ægte, så er du dækket af VOSA MALL 100% livstids ægthedsgaranti, det betyder, at du vil få refunderet 100% af din købesum, herunder udgifter til returforsendelse. Kontakt kundeservice, hvis uheldet er ude.

OM 90 DAGES RETURRET

De første 90 dage fra faktura dato, er du dækket af vores 90 dages returret, det betyder at du har tid til at få verificeret den medfulgte dokumentation samt se produktet i fysisk form. For at returnere din ordre, skal du blot henvende dig til kundeservice, som vil guide dig nemt og trygt igennem processen. Kontakt kundeservice hvis du vil returnere.

DIN GARANTI

Hos os kan du være 100% sikker på, at hvert enkelt produkt bliver kontrolleret inden salg, også selvom det bliver modtaget direkte fra producenten. Du kan altid være tryg ved, at sikkerheden for at du køber ægte produkter i VOSA MALL, er så godt som 100%. Alle produkter der tilbydes, er kontrolleret af eksterne mærke og design eksperter.

BENYTTELSE AF GARANTI & RETURRET

Vil du gøre brug af din 90 dages udvidet returet eller din 100% livstids ægtheds garanti, så tag kontakt til vores servicecenter, som sidder klar til at hjælpe med besvarelse af alle dine spørgsmål og guide dig igennem hele processen.

KONTAKT KUNDESERVICE KLIK HERÅben 24/7/365
VIL DU VIDE MERE OM KØBELOVEN? KLIK HER(Åbner retsinformations hjemmeside i nyt vindue) VIL DU VIDE MERE OM VAREMÆRKE REGISTRERING? KLIK HER(Åbner patent- og varemærkestyrelsens hjemmeside i nyt vindue) VIL DU VIDE MERE OM VORES BRUG AF VAREMÆRKER? KLIK HER(Åbner vosa´s hjemmeside om varemærke og brug i nyt vindue) VIL DU VIDE MERE OM VORES 100% LIVSTIDS ÆGTHEDSGARANTI? KLIK HER(Åbner vosa mall servicecenter i nyt vindue)
Del med glæde