VOSA GROUP


√ BØRSHANDEL

√ BØRSSKOLE

√ INVESTERING

√ IVÆRKSÆTTERI

√ GÆLDSLØSNINGER

OM OS


VORES TIDSLINJE
2016
juli 5

VOSA IVS STIFTES

Året er 2016 og det er den 5.Juli. VOSA bliver grundlagt af Aagaard Capital IVS som ejer alle anparter i VOSA GRUPPEN.  VOSA blev grundlagt for, at gøre op med årtiers dårlige formidling og rådgivning i finansbranchen. VOSA GRUPPEN er udtænkt og stiftet af Chris Aagaard, som er ansat som administrende direktør. Chris Aagaard er en fantastisk serie-iværksætter. Med baggrund i online handel med værdipapirer som giver stabilt afkast og højt udbytte, var det meget forudsigeligt, at denne mand en dag ville starte et investerings- og rådgivningsselskab. Målsætningen for VOSA GRUPPEN´s investeringer er, at opnå et afkast på linje med vores CEO´s egne private investeringer de seneste 17 år og følge en stabil afprøvet strategi. Chris Aagaard skabte en formue ved at handle med aktier online og har siden 1997 beskæftiget sig med skabelse af 5 virksomheder. Erfaringen til bestridelse af CEO positionen hos Chris Aagaard, ligger bredt med en handelsskoleeksamen, anlægsgartneruddannelse, flere stiftelser af virksomheder og yderligere beskæftigelse som leder i flere erhverv indenfor værdipapirhandel, rådgivning til finans branchen og salg.  Vores mission er enkel, at blive det mest cool investerings selskab i Skandinavien, med et overskud baseret på at både kunder og medarbejdere har det godt. Samtidig vil vi sekundært hæve finansbranchens serviceniveau til kunde orienteret fokus, fremfor egen interesse.
juli 6

STARTEN VAR 5 KVM

Det er ikke meget plads der skal bruges når et mål er sat og gode ideer skal realiseres for en rigtig iværksætter. Det må også siges, at være historien om opstarten af VOSA GRUPPEN. Virksomheden blev grundlagt i et lille værelse på 5 kvadratmeter i København på vesterbro, som er en central bydel af hovedstaden. Der sad vi 3 mennesker og lagde store planer for, hvordan vi kunne vende den dårlige service i detailhandel, finans- og reklame sektoren.
august 2

VOSA FON SER LYSET

VOSA GRUPPEN etablere sit eget markedsføringsselskab ved navn VOSA FON. Opgaven er primært, at nedsætte omkostningerne for hele VOSA GRUPPEN´s aktiviteter i markedsførings øjemed.
2017
januar 2

VOSA CAPITAL SKABES

VOSA GRUPPEN lancere VOSA CAPITAL, som skal revolutionere investeringsmarkedet.
juli 5

VOSA DEBT STARTES

VOSA GRUPPEN stifter lillebror til VOSA CAPITAL, som skal revolutionere branchen for gæld og køb/salg af ejendom samt hjælpe iværksættere igang med deres virksomhed.
2018
januar 2

VOSA MALL ÅBNER

VOSA GRUPPEN indser de store muligheder som ligger i nethandel og beslutter, at åbne sit eget indkøbscenter på nettet. VOSA MALL bliver hurtigt etableret med seriøse grossister. VOSA MALL adskiller sig fra markedet ved, at fokuserer på, at alle varer leveres direkte fra producenten til forbrugeren med VOSA MALL som eneste mellemled. Strategien er, at være tilstede lokalt hvor der leveres. Missionen er, at blive etableret i alle verdens lande og udvikle Europas første virtuelle indkøbscenter.
marts 2

VOSA XCHANGE SKABES

VOSA GRUPPEN fandt det naturligt i forbindelse med investering- og gælds delen, at vove sig ind på trading og handelssoftware området. VOSA XCHANGE fik hurtigt fodfæste på markedet via en del IB og affliate partnerskaber på internationalt plan. VOSA XCHANGE kunne se, at de mange klienter i branchen blev behandlet dårligt med henhold til service og priser og derfor besluttede ledelsen i VOSA GRUPPEN at etablere VOSA XCHANGE.
april 14

FREMTIDEN & OS

VOSA GRUPPEN udvikler sig hele tiden. Vi er hele tiden aktivt på udkig efter nye samarbejdspartnere, som kan gøre en unik forskel for væksten i virksomheden. Følg os løbende her på tidslinjen, via Facebook, Twitter og LinkedIn samt på vores netavis ProTons™.

DIN BEDSTE INVESTERING!


 • Vi er en full-service virksomhed indenfor økonomi.
 • Vi levere økonomiske løsninger i skrædder-syet pakker.
 • Du betaler kun for det du benytter.
 • Du har altid en aftalt og gennemskuelig lav pris.

OPRET GRATIS PROFIL


 • Vi giver Dig adgang til alle vores økonomiske services
 • Du får 30 dages fri prøveperiode på hele vosa.dk uden binding
 • Du kan opsige samarbejdet og lukke din profil når som helst

Betingelser: 1. Ved at oprette en profil på www.vosa.dk får du adgang til VOSA gruppen´s ydelser straks efter oprettelse og bliver derefter betragtet som værende medlem af VOSA gruppen. 2. Du får fri adgang til VOSA CAPITAL, VOSA DEBT, VOSA PROTONS & VOSA XCHANGE straks efter oprettelse. 3. Oprettelsen er uden binding og kan til enhver tid opsiges med 14 dages varsel via et telefonopkald eller ved at sende en email til kundeservice med informationer om profilen. 4. Medlemmet af VOSA gruppen har ingen yderligere skjulte gebyrer eller løbende omkostninger eller udgifter forbundet med oprettelsen af en profil eller en tilmelding som kunde på www.vosa.dk. 5. Benyttes en betalende service eller ydelse og koster denne service eller ydelse en omkostning for kunden, vil kunden være klart, utvetydigt og tydeligt informeret om taksten før igangsættelse af en service eller ydelse samt kunden vil have en mulighed for fornuftig fortrydelseret af den indgået aftale med VOSA gruppen. 6. Handels og leveringsbetingelser kan til enhver tid kræves udleveret af kunden via henvendelse til kundens personlige agent eller via kontakt til kundeservice.

Få et samlet overblik


VOSA gruppen tilbyder det bedste indenfor økonomi.
Vi tilbyder pakker indenfor investerings- og gældsrådgivning samt tilbyder software til trading og håndtering af penge.
Hos os får du økonomisk rådgivning i øjenhøjde.
Vi samler hele din økonomi i en samlet pakke, på den måde får du den billigste rente og mindre omkostninger i helhed samt personlig rådgivning, om det er investeringer, gæld eller begge dele som der skal håndteres.
Investering og gæld er indviklet for de fleste. Det er ligeså et meget personlig anliggende som kan være stressende blot ved tanken. På det område er vi unikke for dig, for vi gør økonomi nemt og enkelt at forholde sig til, med en seriøs og holdbar plan vi konstruere i samarbejde.
Hos os stiller vi altid en personlig rådgiver til rådighed, om du er kunde som virksomhed, privat eller begge dele.
Vi tilbyder dig, at få personlig rådgivning til landets bedste priser.
Altid en fast og sikker pris med #No cure, No pay inkluderet i alle pakker.
Du kan altid være tryg ved et længerevarende samarbejde med os, da både fortrolighed og højteknologiske værktøjer til håndtering af sikkerhed går hånd i hånd som gennemgribende rød tråd i hele VOSA koncernen.
Vi er der for dig som vil være på forkant med økonomien altid.

 

Gør livet nemmere


Få samlet alle dine gældsposter i en nem pakke.
Vi tilbyder dig, at samle alle indtægter og udgifter fra din økonomi i en overskuelig pakke.
Ja du læste rigtigt! Alt i en pakke. Så nu bliver det nemmere end nogensinde før, at håndtere din økonomi, ved at samle den et sted!
Vores pakke gør, at du kun skal tjekke et sted, for at holde styr på alle tal.
Med en VOSA agent får du unik support på sidelinjen, så du ikke går død.
Der skal nemlig være tryghed omkring ens økonomi, det andet giver stress.
Så derfor skal du blot kontakte kundeservice og høre mere, her er ingen dumme spørgsmål.

 

Ingen tilbyder det vi gør


Kort sagt, vi tilbyder komplette pakker til økonomi!
Vi dækker dine økonomiske rådgivningsbehov i en samlet pakke, på den måde får du flere penge i lommen til dig selv, fordi vi er på din side.
Du får også altid 100% uafhængig rådgivning, da VOSA gruppen ikke er ejet af nogen banker, fonde eller investeringselskaber.
Vi er der for dig som føler, at service og vilkår skal være gennemskuelige når der handles.
Vi formidler, rådgiver og hjælper med det meste indenfor pengestyring og trading.
Hos os garanteres du skandinaviens laveste takst på økonomisk rådgivning.
Til sidst siger vi blot, DERFOR!

 


 

“Investering er noget alle kan lære. Vi garantere ikke mega afkast eller indviklet investeringspakker, men derimod support fra en personlig erfaren konsulent, så du står stærkere, sikrere og mere velovervejet i alle dine beslutninger økonomisk, det gør livet lidt nemmere”
Chris Brix Aagaard, Grundlægger, VOSA gruppen

 

Hvad får du under vores faner ?

Ligesom Arne får du:


 • En personlig manager

 • Support til alt finansielt

 • Unikke værktøjer til økonomi

 • Gratis handelskonto

 • Gratis handelsplatform

 • Fri adgang til PROTONS

 • Fri adgang til CAPITAL

 • Fri adgang til DEBT

 • Fri adgang til DTA

 • Fri adgang til XCHANGE

 


Vores kernekompentencer:


 • Børshandel

 • Børsskole

 • Investering

 • Formuepleje

 • Opsparing

 • Gældsløsninger

 • Iværksætteri

 • Handelsplatforme

 • Se vores priser klik her


OPRETTELSE ER GRATIS

Det med småt: 1. Ved at oprette en profil på www.vosa.dk får du adgang til VOSA gruppen´s ydelser straks efter oprettelse og bliver derefter betragtet som værende medlem af VOSA gruppen. 2. Du får fri adgang til VOSA CAPITAL, VOSA DEBT, VOSA PROTONS & VOSA XCHANGE straks efter oprettelse. 3. Oprettelsen er uden binding og kan til enhver tid opsiges med 14 dages varsel via et telefonopkald eller ved at sende en email til kundeservice med informationer om profilen. 4. Medlemmet af VOSA gruppen har ingen yderligere skjulte gebyrer eller løbende omkostninger eller udgifter forbundet med oprettelsen af en profil eller en tilmelding som kunde på www.vosa.dk. 5. Benyttes en betalende service eller ydelse og koster denne service eller ydelse en omkostning for kunden, vil kunden være klart, utvetydigt og tydeligt informeret om taksten før igangsættelse af en service eller ydelse samt kunden vil have en mulighed for fornuftig fortrydelseret af den indgået aftale med VOSA gruppen. 6. Handels og leveringsbetingelser kan til enhver tid kræves udleveret af kunden via henvendelse til kundens personlige agent eller via kontakt til kundeservice.

SUPPORT 24/7

Bliv klogere

Finans Gruppen har til formål, at forbinde alle mennesker med interesse for iværksætteri, økonomi og virksomhedsdrift samt udvikle det danske erhvervsliv på en kreativ og nuanceret måde via fælles deling af viden.

I Finans Gruppen kan du både søge og få viden om økonomi af alle arter.

Alle områder af emner indenfor iværksætteri, investering, rådgivning, køb/salg af aktier, anparter og hele virksomheder(enkeltmands, I/S, Aps og A/S osv.) er velkomne.

Finans Gruppen har ligeså til formål, at formidle støtte, rådgivning, fantasi og inspiration til, at komme igang med at opstarte eller udvikle sine ideer eller virksomhed.

Bliv en del af Danmarks mest trygge netværk


BLIV MEDLEM

PROTONS

ProTons finansavis er en del af VOSA gruppen

AirBnb, Skat?

maj 15
Airbnb vokser i Danmark, men hvor bliver pengene af? Airbnb’s danskregistrerede selskab oplevede igen et kraftigt dyk i sit regnskab. Historierne om, hvor meget Airbnb vokser i Danmark, er faldet som perler på en snor

Bank Gribbene Bliver Kun Værre

maj 14
Bankgebyrer er steget knap 55 procent siden 2008 “Den voldsomme stigning i bankernes gebyrer har simpelthen taget overhånd” Forbrugerrådets seniorøkonom Selv om finanskrisen for længst er tonet ud, og storbankerne igen præsenterer milliardoverskud, bliver kunderne

Why Everyone Wants You To Fuck Up!

maj 12
Why Everyone Wants You To Fuck Up! Here’s a “life-hack” – when someone tells you that your biggest fuck up was probably for the best, don’t believe them. Don’t believe a word of it. No matter

10 Tips til en vinderstrategi

maj 12
Vil du tjene permanente penge på værdipapirer? Så er en handelsplan et must! Enhver professionel som handler med værdipapirer kan fortælle dig, “Du har to valg for at opnå succes med overskud i længden på

Aktive Investorer Tjener Mere

maj 11
Aktive investorer tjener flere penge i længden I 1991 offentliggjorde Nobelpristager William Sharpe artiklen ‘Arithmetic of active management’. I artiklen argumenteres for, at aktive investorer i gennemsnit opnår lavere afkast end passive investorer, da de som regel

4 Store Børsmæglere Viser Tegn På Kronede Dage For Branchen

maj 10
Indtjeningssæsonen er overstået for online-mæglere “Alle Q1 2018 rapporter for de fire største online mæglere er blevet udgivet. ProTons har taget et dybdegående kig på indtjeningsrapporterne fra hver af de 4 største noteret mæglere i USA”

Finanstilsynet hamrer Danske Banks Ledelse Ned

maj 03
Danske Banks ledelse har svigtet i hvidvasksag Alvorlige problemer i Danske Banks estiske filial får Finanstilsynet til at udstede en række påbud og påtaler   Finanstilsynet giver Danske Banks ledelse hård kritik efter en undersøgelse

Hvad er en rigtig iværksætter?

apr 28
Hvad er en rigtig iværksætter?   Hvem skal man lytte til og hvem skal man ikke lytte til, når man starter en virksomhed? Hvordan skelner du en juridisk pengemaskine, fra en som regel faktisk gerne

Markedet Efter Lukning

apr 23
Amerikanske aktier springer rundt, obligationsrenter stiger Udbyttet på den 10-årige statsobligation blev tæt på 3% mandag. Markedet idag var godt og blandet landhandel af indtjeningsrapporter. De amerikanske indeks Dow slut 24.474 S&P 500 2.674 Nasdaq

Bør Vi Have En Eksamen For Børshandlere?

apr 23
Der kræves en konto som er logget ind for at se denne side. Venligst Log ind. Giv andre glæden & Del nu

Har Jeres Virksomhed En Personalehåndbog?

apr 19
Hvorfor er det så vigtigt med en personalehåndbog? Personalehåndbogen skal give hurtig og klar besked på store og små spørgsmål i virksomheden. Den bruges mest af alt som et opslagsværk for medarbejderen.   Hvorfor have

Top 25 Hedge Fund Managere

apr 18
#TipRanks #ProTons Giv andre glæden & Del nu Giv andre glæden & Del nu

Markedet Efter Luk

apr 17
Aktierne lukkede højere tirsdag, da investorernes humør blev styrket af stærke resultater fra nogle af de største amerikanske virksomheder. Dow Jones hoppede 213,59 point til 24.786,63. S&P 500 styrket sig med 28,55 point eller 1,1%

Danmark Er Nr.1 i El Afgifter

apr 17
Danmark er verdens dyreste land i afgifter på el Danmark indtager førstepladsen i Europa, når det kommer til størrelsen af afgiften på el. Det vil regeringen imidlertid gøre noget ved i det energiudspil, der er

Mark Mobius ser fald på 30%

apr 17
En finanskrise kan være på vej, Igen! “Jeg kan se et fald på 30%” -Mobius for nylig til Financial News London Hvad har Mobius udtalt? “Markedet ser for mig ud til at vente på en

Markedet Efter Lukning

apr 16
Dagen der gik… 16.April 2018 Klokken 22.43 Amerikanske aktier steg mandag da frygten for en eskalerende konflikt i Syrien blev lettet for et øjeblik, mens nogle af de største amerikanske virksomheder rapporterede stærke kvartalsresultater. Dow

360.000 danskere får modregnet ubetalte regninger

apr 16
Skat modregner ubetalte regninger i overskydende skat Det drejer sig f.eks. om manglende licensbetaling, parkeringsafgifter eller anden offentlig gæld. Millioner af danskere kunne i sidste uge glæde sig over at få penge tilbage i skat.

Danske Guldæg Forsvinder

apr 16
Virksomhederne fosser ud af Danmark Ni ud af de ti mest forskningstunge virksomheder i Danmark vil øge forskningen i udlandet de kommende år, næsten det samme gælder de virksomheder som opnår succes efter etableringen. Legos

Børsnoteringer anmasse er aldrig et godt tegn

apr 16
Der kræves en konto som er logget ind for at se denne side. Venligst Log ind. Giv andre glæden & Del nu

VOSA MALL åbner i Danmark

apr 15
VOSA MALL – Dit indkøbscenter på nettet Vi glæder os til, at byde dig velkommen som kunde i Danmarks nye indkøbscenter. Vi er et dansk online shoppingcenter som levere alle former for oplevelser. Hos os

Danmark Får En Større Kreativ Industri

apr 14
Det ser lyst ud for de kreative erhverv idag med Erhvervsministerens udtalelse. Brian Mikkelsen (K) nedsætter vækstteam for at øge omsætningen og beskæftigelsen i de kreative erhverv. En af de mest hurtigt voksende brancher er

Skralder Du Også?

apr 14
ER SKRALDE DET NYE GULD? 23-årige Nynne: Det er lidt skamfuldt at blive taget i at skralde, men tænk, hvis man kunne gøre det med stolthed Vi skal gøre op med dato-fascismen, men det er

Pension som 45 årige?

apr 02
Der kræves en konto som er logget ind for at se denne side. Venligst Log ind. Giv andre glæden & Del nu

Hvor Stor Løn Får Danske Ministre?

mar 28
Hvad tjener en minister?   Statsministeren og de øvrige ministres vederlag er fastsat i lov om vederlag og pension m.v. for ministre, jf. lovbekendtgørelse nr. 273 af 20/4-2004. Ministrenes grundvederlag er midlertidigt nedsat med 5

Den første krone til opsparing er vigtig

mar 16
Hvorfor er det vigtigt med den første krone?   Hvis renten er højere end inflationen, og opsparingen får tid og fred, kan renters rente få din opsparing til at vokse næsten af sig selv. “Renters
Giv andre glæden & Del nu