VORES BRANDS

 

 


 

Hvem er vi?

VOSA gruppen blev grundlagt 5.Juli 2016

Vi er en virksomhed som formidler alle finansielle ydelser under et tag

Vi er kommet for at ændre tilgangen til økonomisk vanetænkning

Vi er grundlagt for en simpel ting, at skabe enkel økonomi for alle

VORES TIDSLINJE
2016
juli 5

VOSA IVS STIFTES

Året er 2016 og det er den 5.Juli. VOSA bliver grundlagt af Aagaard Capital IVS som ejer alle anparter i VOSA GRUPPEN.  VOSA blev grundlagt for, at gøre op med årtiers dårlige formidling og rådgivning i finansbranchen. VOSA GRUPPEN er udtænkt og stiftet af Chris Aagaard, som er ansat som administrende direktør. Chris Aagaard er en fantastisk serie-iværksætter. Med baggrund i online handel med værdipapirer som giver stabilt afkast og højt udbytte, var det meget forudsigeligt, at denne mand en dag ville starte et investerings- og rådgivningsselskab. Målsætningen for VOSA GRUPPEN´s investeringer er, at opnå et afkast på linje med vores CEO´s egne private investeringer de seneste 17 år og følge en stabil afprøvet strategi. Chris Aagaard skabte en formue ved at handle med aktier online og har siden 1997 beskæftiget sig med skabelse af 5 virksomheder. Erfaringen til bestridelse af CEO positionen hos Chris Aagaard, ligger bredt med en handelsskoleeksamen, anlægsgartneruddannelse, flere stiftelser af virksomheder og yderligere beskæftigelse som leder i flere erhverv indenfor værdipapirhandel, rådgivning til finans branchen og salg.  Vores mission er enkel, at blive det mest cool investerings selskab i Skandinavien, med et overskud baseret på at både kunder og medarbejdere har det godt. Samtidig vil vi sekundært hæve finansbranchens serviceniveau til kunde orienteret fokus, fremfor egen interesse.
juli 6

STARTEN VAR 5 KVM

Det er ikke meget plads der skal bruges når et mål er sat og gode ideer skal realiseres for en rigtig iværksætter. Det må også siges, at være historien om opstarten af VOSA GRUPPEN. Virksomheden blev grundlagt i et lille værelse på 5 kvadratmeter i København på vesterbro, som er en central bydel af hovedstaden. Der sad vi 3 mennesker og lagde store planer for, hvordan vi kunne vende den dårlige service i detailhandel, finans- og reklame sektoren.
august 2

VOSA FON SER LYSET

VOSA GRUPPEN etablere sit eget markedsføringsselskab ved navn VOSA FON. Opgaven er primært, at nedsætte omkostningerne for hele VOSA GRUPPEN´s aktiviteter i markedsførings øjemed.
2017
januar 2

VOSA CAPITAL SKABES

VOSA GRUPPEN lancere VOSA CAPITAL, som skal revolutionere investeringsmarkedet.
juli 5

VOSA DEBT STARTES

VOSA GRUPPEN stifter lillebror til VOSA CAPITAL, som skal revolutionere branchen for gæld og køb/salg af ejendom samt hjælpe iværksættere igang med deres virksomhed.
2018
januar 2

VOSA MALL ÅBNER

VOSA GRUPPEN indser de store muligheder som ligger i nethandel og beslutter, at åbne sit eget indkøbscenter på nettet. VOSA MALL bliver hurtigt etableret med seriøse grossister. VOSA MALL adskiller sig fra markedet ved, at fokuserer på, at alle varer leveres direkte fra producenten til forbrugeren med VOSA MALL som eneste mellemled. Strategien er, at være tilstede lokalt hvor der leveres. Missionen er, at blive etableret i alle verdens lande og udvikle Europas første virtuelle indkøbscenter.
marts 2

VOSA XCHANGE SKABES

VOSA GRUPPEN fandt det naturligt i forbindelse med investering- og gælds delen, at vove sig ind på trading og handelssoftware området. VOSA XCHANGE fik hurtigt fodfæste på markedet via en del IB og affliate partnerskaber på internationalt plan. VOSA XCHANGE kunne se, at de mange klienter i branchen blev behandlet dårligt med henhold til service og priser og derfor besluttede ledelsen i VOSA GRUPPEN at etablere VOSA XCHANGE.
april 14

FREMTIDEN & OS

VOSA GRUPPEN udvikler sig hele tiden. Vi er hele tiden aktivt på udkig efter nye samarbejdspartnere, som kan gøre en unik forskel for væksten i virksomheden. Følg os løbende her på tidslinjen, via Facebook, Twitter og LinkedIn samt på vores netavis ProTons™.


Hvad kan du benytte os til?


 

VOSA tilbyder skrædder-syet konsulentydelser indenfor økonomi

Vi tilbyder både ansigt til ansigt og online rådgivning, men uanset om du vælger at benytte begge dele, har vi altid de mest optimale og højteknologiske værktøjer til dig og til håndtering af sikkerhed.

Vi samler hele din økonomi i en samlet pakke. På den måde får du de bedst dækkende forsikringer, de billigste lån samt seriøs og personlig rådgivning om det er investering eller gæld.

Investering er indviklet for de fleste og det er et meget personlig anliggende som kan være stressende blot at overveje. På det område skiller VOSA sig unikt ud og skaber en stor forskel, ved at gøre investering og økonomi nemt og enkelt at forholde sig til.

Vi vil dig som kunde og viser det ved, at du har en personlig rådgiver til rådighed 24/7 året rundt, om du er kunde som virksomhed, privat eller begge dele.

Vi tilbyder dig, at få personlig rådgivning til landets bedste priser. Fast og sikkert med #No cure No pay inkluderet i alle pakker.

Vi er der for dig som vil have personlig investeringsrådgivning lokalt.

 

Hvorfor vælge VOSA?


 

Hos os kan du både få støtte til at vælge dine egne investeringer og lade vores udvalgte eksperter være dine arme, ben og hjerne, så kan du både passe familie, dig selv og dit arbejde imens du trygt tjener tykt på vores erfaring.

Udover investering kan du også få rådgivning og sparring til almen private økonomi.

Hvad tilbyder vi?


 

Kort sagt, vi tilbyder personlig finansiel rådgivning!

Vi er der for dig som vil have personlig rådgivning lokalt og som føler, at service og vilkår skal være gennemskuelige når der handles.

Vi formidler, rådgiver og hjælper med både gæld, investering og selvforvaltning.

Hos os får du altid skandinavisk prisgaranti på alle produkter og services du køber.

Når du står og skal bruge vigtig viden eller vil have et hurtigt svar, så har vi 24 timers service.

Få dine drømme opfyldt!


MELD DIG UNDER VOSA GRUPPEN´S FANER


 • ALLE HAR EN PERSONLIG MANAGER

 • FRI ADGANG TIL FINANSAVISENPROTONS

 • FORMIDLING AF ALLE FINANSIELLE YDELSER

 • RÅDGIVNING (GÆLD OG FORMUE)

 • INVESTERING (PRIVAT & ERHVERV)

 • FORMUEPLEJE (PRIVAT & ERHVERV)

 • OPSPARING (PRIVAT & ERHVERV)

 • IVÆRKSÆTTER SUPPORT

 • IVÆRKSÆTTER RÅDGIVNING

 • VÆRDIPAPIRHANDEL

 • HANDELSPLATFORME

 • SE VORES LAVE PRISER KLIK HER

 


 

OPRETTELSE ER GRATIS

Det med småt: 1. Ved at oprette en profil på www.vosa.dk får du adgang til VOSA gruppen´s ydelser straks efter oprettelse og bliver derefter betragtet som værende medlem af VOSA gruppen. 2. Du får fri adgang til VOSA CAPITAL, VOSA DEBT, VOSA PROTONS & VOSA XCHANGE straks efter oprettelse. 3. Oprettelsen er uden binding og kan til enhver tid opsiges med 14 dages varsel via et telefonopkald eller ved at sende en email til kundeservice med informationer om profilen. 4. Medlemmet af VOSA gruppen har ingen yderligere skjulte gebyrer eller løbende omkostninger eller udgifter forbundet med oprettelsen af en profil eller en tilmelding som kunde på www.vosa.dk. 5. Benyttes en betalende service eller ydelse og koster denne service eller ydelse en omkostning for kunden, vil kunden være klart, utvetydigt og tydeligt informeret om taksten før igangsættelse af en service eller ydelse samt kunden vil have en mulighed for fornuftig fortrydelseret af den indgået aftale med VOSA gruppen. 6. Handels og leveringsbetingelser kan til enhver tid kræves udleveret af kunden via henvendelse til kundens personlige agent eller via kontakt til kundeservice.


 

VOSA gruppen ejer følgende brands

VOSA GRUPPEN™
CAPITAL™ DEBT™ DTA™ FON™ MALL™ PROTONS™ XCHANGE™

 

VORES PARTNERE

VOSA gruppen´s partnere er hovedsageligt virksomheder i den finansielle sektor.

Vil du læse mere om vores partnere så klik her eller 

 

 

SERVICECENTER

Lad os tage en samtale om dine behov, afkast og risiko

 

Giv andre glæden & Del nu