VOSA GRUPPEN

Om Os


VOSA gruppen blev grundlagt 5.Juli 2016 som et iværksætterselskab.

Vi er en sund virksomhed med fødderne på jorden, som yder det bedste man kan i alle områder som der drives forretning indenfor.

Vi er en virksomhed som består af en serie selvopbygget selskaber indenfor fintech, uddannelse, marketing, detail, ejendomsudlejning og formidling af finansielle ydelser.

Vi er også et internationalt netværk som anonymt og prominent yder hinanden hjælp i en hvilken som helst situation. Vi gør alt som står i vores magt for at støtte og hjælpe vores medlemmer via vores verdensomspændende netværk.

VOSA gruppen ejes 100% af Aagaard Capital.

VOSA gruppen anerkendes og kendetegnes ved, at vi overholder god skik og driver fair forretning.

Vi er grundlagt for en simpel ting:

At være med til at gøre verden til et bedre sted at være og skabe arbejdspladser som gør gavn og giver mening for den enkelte.

Hvad laver vi?


Vi er et konglomerat af virksomheder.

Vi investere i alle former for brancher.

Vi opstarter, opbygger og videreudvikler egne brands samt opkøber andele i nystartet som etableret virksomheder.

Vi levere værktøjer til handel med værdipapirer, valuta, råvarer og andre finansielle områder.

Vi er også et netværk på verdensplan, som yder hinanden udveksling af viden, rådgivning og kontakter i både personlig og forretningsøjemed.

Som medlem er det målet at den enkelte hæver indsigten i sig selv, er åben og skaber en ny videnshorisont og er med til at løfte hinandens drømme til realitet.

10 fordele ved et medlemskab af netværket


• Adgang til alle VOSA selskaber.

• Adgang til alle VOSA brands.

• Adgang til hele VOSA netværket.

• Personlig konsulent med en tryg indgang til vores kundeforhold.

Du bliver en del af et netværk som hjælper hinanden internationalt.

• Du får fordele og tilbud før andre i offentligheden.

• Fordel af fælles forretningsmæssige og personlige forbindelser.

• Netværksmøder 2-4 gange om året med alle andre medlemmer.

• Adgang til livvagter, sikkerhedservices, limousiner, personlig transport, yachts, privatfly og helikoptere, som stilles til rådighed verden over med kort varsel via vores unikke database og partnere.

• En samlet faktura som betales et sted – uden merbetaling – for alle benyttede ydelser.

Vil du vide mere om netværket så ⇒ KLIK HER

Få et samlet overblik


VOSA gruppen tilbyder dig som medlem af VOSA netværket, at få let adgang med en profil til alle vores brands og datterselskaber. Vi stiller altid en personlig konsulent til rådighed, om du er medlem som virksomhed, privat eller begge dele. Som medlem af VOSA netværket får du #No cure #No pay inkluderet i alle services, så kan man føle sig frem hist og her i alle dele af vores forretningsområder helt uden tab.

Du kan altid være tryg ved et længerevarende samarbejde med et medlem af VOSA netværket eller en VOSA gruppen virksomhed, da både fortrolighed og højteknologiske værktøjer til håndtering af sikkerhed samt ekstraordinær tillid, går hånd i hånd som en gennemgribende rød tråd i hele VOSA koncernen.

Det helt specielle i VOSA koncernen er, at du altid kan henvende dig et samlet sted hvergang en af VOSA gruppen´s virksomheder, partnere eller medlemmer yder dig en service, et produkt eller hjælp.

VOSA netværket er der for dig når verden altid skal hænge sammen, og tryghed er noget man ikke leger med!

Ingen tilbyder det vi gør


Kort sagt, vi tilbyder produkter og ydelser i mange brancher. Vi består også af et velrenomeret netværk som du kan få stor gavn af ved, at ansøge om optagelse!

Du får altid 100% uafhængig forretningsgang, da VOSA gruppen ikke er ejet af nogen statskontrolleret virksomheder, banker, fonde eller investeringselskaber.

Vi er der for dig som føler, at service og vilkår skal være gennemskuelige når der handles.

Som medlem af VOSA netværket, garanteres du skandinaviens laveste takst på alle vores mange forskellige forretningsområder og derfor tillader vi os til sidst at sige, velkommen i vores trygge familie.

FOR ALLE MED FORNUFT

“God skik er noget alle kan lære”

IKKE SOM DE ANDRE

“Vi er et netværk uden sammenligning”

SMÅ ENHJØRNINGER

“Alle medlemmer yder samme røde tråd af maner”

NYE TIDER

“Vi er kommet for at ændre tilgangen til økonomisk vanetænkning”

IKKE FOR MEGET

“Vi garantere ikke mega afkast eller indviklet investeringspakker, men derimod stabilitet”

TRYGHED I LIVET

“Et seriøst netværk, så du står stærkere, sikrere og mere velovervejet i alle økonomiske valg”

VELKOMMEN SOM MEDLEM


I et prominent netværk med ambitiøse forbindelser

Med en samlet indgang til alle VOSA selskaber

Ansøg om at blive medlem Nu! Klik her

VOSA SELSKABER


VOSA CAPITAL™ • VOSA CRYPTO™ • VOSA ESTATE™VOSA FON™ • VOSA MALL™ • VOSA TRAVEL™ • VOSA XCHANGE™

VOSA BRANDS


DTA™ • DEBTI™HELP YOU™ • NATUR & HAVE™ • PROTONS™

VOSA NETVÆRKET


CONNECT™ • DIAMOND™ • JET™ • LIVE™ • LIMO™ • SECURITY™ • WINGMAN™ • YACHT™

Om VOSA netværket


VOSA netværket består af mennesker fra alle samfundslag. Den røde tråd er at alle medlemmer er ambitiøse og loyale overfor hinanden.

Størstedelen af netværkets medlemmer optages på baggrund af, at de har opnået et personligt klimaks for egne mål i livet eller er i færd med at opnå disse mål, og som har et ønske om at være i forbindelse med muligheden for altid, at være blandt troværdige mennesker de kender hensigten bag.

Med netværket i ryggen, får du unik adgang til utallige værktøjer til, at akkumulere penge. Du får adgang til mining af krypto-valuta hjemmefra og kan både veksle og handle med fiat og krypto-valuta fra vores gratis handelsplatforme samt modtage gratis viden til, at tjene store summer på investering samt vores gratis handelsplatform XCHANGE TRADER™.

Ved at være en del af et internationalt netværk med stærke bånd fra bund til top i alle samfundslag, fra non-profit organisationer, virksomheder og enkelt individer, opnås den fulde tryghed og troværdighed internt blandt alle netværkets medlemmer.

Vi er et netværk af yderst seriøse mennesker, organisationer og virksomheder som yder hinanden stor anonymitet og diskretion indenfor enhver handling der gives af hjælp, støtte eller udvikling fra medlem til medlem.

VOSA netværkets prominente medlemmer som både investere tid og økonomi i VOSA gruppen, er grundstenen som styrker vores balanceret anonyme fremtræden i offentligheden.

Fordelene ved et samarbejde med VOSA gruppen eller optagelse i VOSA netværket er utallige, og vi invitere gerne til middagskage og café latte når du vil høre mere om, hvordan man ansøger om at blive optaget.

Vil du vide mere om netværket så ⇒ KLIK HER

Vil Du indgå partnerskab, eller læse om mulighederne så ⇒ KLIK HER

Lad en konsulent guide Dig…Giv et shoutout med på vejen…

Hos VOSA gruppen elsker vi udvikling og det består af, at vi alle bliver hørt, så der altid bliver serveret det bedste af det bedste fra alt der udbydes under brandet.

Derfor værdsætter vi og er dybt taknemmelige, hvis du skulle have 30 sekunder til at smide din mening eller hilsen herunder om ideer, muligheder og udvikling.

Knus og bjørnekrammer fra Familien bag VOSA eventyret.

Find os på Facebook

VOSA
VOSA har delt et opslag — fejrer succes sammen med Albert Hatchwell Nielsen her: VOSA.2 uger siden
Albert
VOSA
Lige en enkelt på sidespor, for god karmas skyld.

Hjælp drengene med at skabe endnu en skateboardrampe.

Se i videoen nedenfor hvordan det udvikler sig, seriøst fedt projekt, som startede lidt som en joke og nu er i enorm mange lande, hvor de unge får andre ting at se til, end at sælge stoffer og sniffe lim.

Albert Hatchwell Nielsen som er medgrundlægger af tøjmærket ALIS, er bagmand, skriv endelig til ham, hvis du står og har noget på hjertet som kan give penge eller materialer til skabelsen, af hjerte, mega horny Tak <3

Du kan hjælpe på mange måder; 1.Tag derned eller mød op på Wonderland skateboard rampe på Christiania og giv din support 2.Smid nogle dadler(cash, mobilepay, levering i ALIS butikken) 3.Skaf en masse cement 4.Skaf frivillige 5.Del budskabet og vær med til at forandrer mennesker, som ellers ofte ender galt i samfundet.

#ALIS
#KÆRLIGHED
#TUSINDTAKFORSTØTTEN
VOSA
VOSA3 uger siden
Hvordan tør man åbne munden mod medmennesker om at skabe og bedrag, når man aldrig selv har skabt en disse?

Det er såmænd blot indædt idioti.

Hvad fanden sker der for Danmark, små bøsser der sidder bag en væg og plapre løs.

En artikel som var et stort mediestunt i 2012 kan folk stadig skrive om, trods udtalelser er der aldrig nogensinde nogen medlemmer eller folk i ledelsen som er dømt for at svindle, det viser sgu, at det er helt sikkert ikke Danmark som skal have VOSA GRUPPENS SKATTEPENGE.

Det er hermed vedtaget.

Og KÆMPE JA, til at Min samvittighed har ikke mere til overs for DK efter de her 5 år.

Man burde simpelthen straffes med fængsel fra 5 år og opefter blot for at tale usandt og løbe med falske artikler fra nettet.

Det er fatalt, at hver gang en journalist udtaler noget, så er det sandt😂🤣 Det er hvad man kalder et taber demokrati, som er fuldstændig fejlet.

Men i sidste ende er det jo blot fordi at ca.9 ud af 10 borgere end ikke ved hvad et totalitært styre er politisk.

Vi er godt på til at blive et rigtig lorte land, ikke på grund af økonomien, men mere på grund af den egoisme og selvfedhed som har bredt sig de seneste 10 år i Danmark.

Det eneste det er, det er eddermadme UDansk.

Det er holdning og det står ikke til debat, for jeg er ligeså blevet immun for folks vanvittige opførsel på sociale medier og ikke mindst på gader og stræder i samfundet.

Chris Aagaard, Stifter, VOSA GRUPPEN
VOSA
VOSA3 uger siden
Hvordan tør man åben munden mod medmennesker om at skabe og bedrag, når man aldrig selv har skabt en disse.

Hvad fanden sker der for Danmark, små bøsser der sidder bag en væg og plapre løs.

En artikel som var et stort mediestunt i 2012 kan folk stadig skrive om, trods udtalelser er der aldrig nogensinde nogen medlemmer eller folk i ledelsen som er dømt for at svindle, det viser sgu, at det er helt sikkert ikke Danmark som skal have VOSA GRUPPENS SKATTEPENGE.

Det er hermed vedtaget.

www.vosa.dk
VOSA
VOSA4 uger siden
VOSA NETVÆRK
Ingen reklamer
Ren og skær netværk

Opret din helt gratis profil idag på www.vosa.dk
VOSA
VOSA har opdateret sit profilbillede.4 uger siden
Velkommen til et ambitiøst netværk og en troværdig virksomhed.

Vi er hjemme 24/7 på www.vosa.dk
VOSA
VOSA har opdateret sit coverbillede.4 uger siden
FACEBOOK & LINKEDIN er propfyldt med reklamer, utroværdighed og forgiftning.

Kan du forestille dig et sociialt netværk uden bullshit og reklamer, hvor alle er mennesker overfor hinanden?

Start her på www.vosa.dk

SHOW YOUR TRUST


HJÆLP VOSA UD I VERDEN