VOSA blev grundlagt i 2016 for, at gøre op med årtiers dårlige formidling og rådgivning i bank sektoren.

VOSA er grundlagt af Chris Aagaard, han er ansat som administrende direktør.

Chris er serie iværksætter med succes som siden 1997, har beskæftiget sig med iværksætteri, investering, markedsføring, rådgivning til finans branchen, værdipapirhandel og fysisk salg af alverdens produkter.

I juli 2016 besluttede Chris, at starte sit eget multi investerings selskab, som er baseret på erfaring fra 20 år i iværksætteri og værdipapirhandel samt et stort internationalt netværk i alle befolkningsgrupper af samfundet.

Det skaber den indsigt som gør VOSA unik.

Vi er bygget på familie værdier som gør det personligt, at være kunde eller partner.

Vores mission er enkel, at blive det mest fortrukne multi investering og formidlings selskab for private kunder i Skandinavien og samtidig hæve finansbranchens serviceniveau, til kunde orienteret fokus, fremfor egen interesse.

2017 er derfor startskuddet for de første kunder og investeringer. Ledelsen ser frem til, at kunne fremvise flotte resultater i 2018 til offentligheden.

Ledelsen i selskabet er på nuværende tidspunkt, et team på 5 mennesker med ekspertise og uddannelsesmæssig baggrund i den finansielle og industrielle branche. Ledelsen har opbygget et samlet stærkt indhold af viden og har en samlet erfaring i ledelse, værdipapirhandel og iværksætteri på tilsammen 120 år og er alle anpartshavere i VOSA.

Del venligst vores historie!