Hvad Med En Flyvende Motorcykel?

Jetpack-firma lancerer flyvende motorcykler

Motorcyklen skal kunne flyve med ca. 100 km/t.

David Mayman, direktør i JetPack Aviation, fortæller til TechCrunch, at de næste par år skal bruges på at teste og udvikle cyklen, og så regner han med, at man vil kunne levere på et tidspunkt i 2021. Her ses “The Speeder”.

Han har en vision for personlig luftfart.

Promo video for “The Speeder”

Nu tager han skridtet videre mod drømmen – for JetPack Aviation har netop lanceret en flyvende motorcykel med navnet “The Speeder”, skriver Forbes.

Motorcyklerne skal kunne købes af private, og firmaet har allerede åbnet op for forudbestillinger. Prisen på “The Speeder” lyder på 380.000 dollars, som svarer til ca. 2.500.000 kr. For at forudbestille skal man derfor smide et depositum på 66.000 kr.

Ifølge selskabets hjemmeside oprettes kun 20 “speedere” til privat brug – resten af virksomhedens fremtidige produktion skal dedikeres til militære enheder og andre statslige institutioner.

Flyvetiden er dog en begrænsende faktor: virksomheden anslår, at den maksimale flyvetid kommer til at være 30 minutter.

David Mayman fortæller til TechCrunch at de næste par år skal bruges på at teste og udvikle cyklen, og så regner han med, at man vil kunne levere på et tidspunkt i 2021.

Men er det sandsynligt, at “The Speeder” bliver produceret og leveret til kunderne? Overfor mediet erkender Mayman, at virksomheden stadig mangler kapital, og at der er lang vej igen.

Selskabet har dog allerede modtaget kapital fra investeringsvirksomheden Y Combinator – som ifølge TechCrunch er kendt for ofte »bizare investeringer«.

“Jeg kan ikke forestille mig nogen, der ikke ville være begejstrede over en flyvende motorcykel” lyder det fra Friedman.

#Protons #Finans

HJÆLP VOSA UD I VERDEN