OPSENDING LIVE LØRDAG 30.5.2020

KL 20.22 CET | 19.22 GMT | KL.15.22 EDT

SE FØRSTE FORSØG SOM BLEV AFLYST

SE RUMMET LIVE FRA DEN INTERNATIONALE RUMSTATION

LÆS ALT OM NASA & SPACE X MISSION I RUMMET

Alle rettigheder reserveret af National Aeronautics and Space Administration

NASA Official: Brian Dunbar | OFFICIAL LAUNCH WEBSITE: https://www.nasa.gov/specials/dm2/

LIVE: SE NASA & SPACE X GÅ I LUFTEN
HJÆLP VOSA UD I VERDEN

Skriv et svar

Rul til toppen
Dette indhold er kopi beskyttet. Find information om rettigheder under varemærke & brug i menuen.

Når du surfer på vosa.dk godkendes vores gældende GDPR politik og benyttelse af cookies til forbedring af brugeroplevelsen. Læs alt om vores benyttelse af cookies og opbevaring af oplysninger.

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk