VÆRDIER

VOSA gruppen´s værdier

Vores fokus er loyalitet, ærlighed og ansvarlighed i enhver henseende.

Vores vision er at forblive en sund og fornuftig virksomhed.

Vores mission er at skabe en bedre verden med omtanke.

Vores investeringer er uafhængige af politiske og religiøse interesser.

VOSA gruppen kæmper for menneskerettigheder

“Siden vores start, har vi sat en dagsorden som gør, at når der tjenes penge, så går en del af midlerne fra overskuddet hos os, til at skabe en bedre verden gennem samarbejde med partnere. Vi er dedikeret til at respektere menneskerettighederne i enhver henseende.”

VOSA gruppen arbejder for retfærdighed

“Vi er forpligtet til, at være gennemsigtige med vores investeringer overfor vores investorer. Retfærdighed gør en kæmpe forskel når vi taler tillid i investering og troværdig forretningsførelse.”

VOSA gruppen elsker vand

“Vi har miljøet med på råd i enhver investering. Vi deltager blandt andet i Earth Hour kampagnen hvert år og er aktivt medlem af WSSCC, en af verdens største organisationer i arbejdet med vandtilførsel og sanitet.”

Vi er altid parat til nye projekter

Har man noget på hjertet eller en god ide til et samarbejde, så er vi i VOSA gruppen altid åben for innoverende tiltag. Kontakt kundeservice hvis du har en ide til et samarbejde eller et freelance projekt som måske kan komme igang med vores netværk og hjælp.

Mange projekter ser aldrig lyset fordi der mangler tid i hverdagen og endda måske manglende forstand. Den har VOSA gruppen en del af indenfor vores 5 forskellige brancheområder.

Ingen spørgsmål er for dumme, giv os et prøv.

HJÆLP VOSA UD I VERDEN